Sivas Ziraat Odası

ZOBİS
Sivas Ziraat Odası > Haberler > Başkan Hacı Çetindağ, Bakan yardımcıları açıklaması

Başkan Hacı Çetindağ, Bakan yardımcıları açıklaması

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, eski vekiller Hilmi Bilgin ve Selim Dursun ile Hamza Yerlikaya’ya verilen yeni görevler nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye siyasetinin önemli şehri Sivas’ın milletvekillerinin daha etkin görevlere getirilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sivas’ın en büyük STK’sı olan Sivas Ziraat Odası olarak Milli Savunma Komisyonu Başkanlığına seçilen AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’a, Adalet Bakanlığı Bakan yardımcılığı görevine getirilen Hilmi Bilgin’e, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan yardımcılığı görevine getirilen Hamza Yerlikaya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Selim Dursun’a başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz.